Sammio
Haku
Kaupallinen yhteistyö

Esittelyssä HONOR 9X - Uutuuspuhelimessa korostuu kestävyys ja huippuluokan kamerateknologia

HONORin uutuuspuhelimeen kehitettiin pop-up-selfiekamera, jotta FullView-näytön katselukokemus olisi entistä mukavampi.

Matkapuhelin- ja älylaitevalmistaja HONOR haluaa panostaa puhelimiensa kestävyyteen ja laatuun. Keskihintaiset älypuhelimet on suunniteltu palvelemaan erityisesti vaativien ja kunnianhimoisten diginatiivien tarpeita. HONORin puhelimilla onkin jo satoja miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä ympäri maailmaa.

Suositun X-sarjan uusin tulokas HONOR 9X saapui Suomen markkinoille joulun alla, juuri sopivasti pukinkonttiin. Suuren näytön, äärimmilleen hiotun suorituskyvyn ja edistyksellisen kamerateknologian ansiosta malli soveltuu loistavasti esimerkiksi pelaamisesta ja valokuvaamisesta kiinnostuneille. Puhelimen hinta on 249 euroa ja se on saatavilla kahdessa eri värissä, mustana tai safiirinsinisenä.

Kuvaa kuin ammattilainen

HONOR 9X:n erityispiirre on sen edistyksellinen kamerateknologia. 48 megapikselin kolmoiskamera sisältää pääkameran lisäksi syvyystarkkuutta parantavan syvyyskameran sekä 120 asteen superlaajakulmakameran, joka soveltuu laajojen maisemien ja ahtaiden sisätilojen kuvaamiseen.

Tekoälyä hyödyntävä AIS Super Night -tila mahdollistaa yksityiskohtaisten kuvien ottamisen myös pimeässä.

Myös taidokkaiden muotokuvien ottaminen on tehty helpoksi: Kameran muotokuvatoiminnossa pääkamera toimii yhdessä syvyyskameran kanssa, joka sumentaa taustan ja nostaa kuvattavan henkilön kasvot esiin terävinä ja selkeinä. Taka- että etukamerassa on lisäksi 3D Portrait Lighting -asetus, jolla voi helposti säädellä muotokuvien valaistusta.

Kenties kiinnostavin yksityiskohta on kuitenkin 16 megapikselin pop-up-selfiekamera, joka ilmestyy ja vetäytyy pois näkyvistä puhelimen yläreunasta. Piilotettu etukamera ei toisin sanoen vie enää tilaa puhelimen näytöltä. Pop-up-kameran kehitystyö on vaatinut HONORilta paljon suunnittelua, mutta nyt sen kerrotaan olevan juuri oikeanlainen.

HONOR 9X on saatavilla kahdessa eri värissä. Takapaneelin Dynamic X:n muotoilu heijastaa ja taittaa valoa näyttävästi.

Akku kestää koko päivän

HONOR 9X:n 4 000 mAh akku on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. HONORin laboratoriossa tehtyjen testien mukaan puhelimella voi kuunnella yhdellä latauksella jopa 120 tuntia musiikkia tai toistaa 13 tuntia videosisältöä. Pelaamista akku kestää jopa 8 tuntiin saakka.

Puhelimen suuri 6,59 tuuman FullView-nestekidenäyttö vie katselu- ja pelaamiskokemuksen uudelle tasolle. FullView tarkoittaa puhelimen lovetonta ja kehyksetöntä muotoilua, jonka ansiosta näytön koon suhde runkoon on erinomainen.

Entistä suuremmat nopeudet ja isompi kapasiteetti tekevät HONOR 9X:stä erinomaisen laitteen pelaamiseen. Kirin 710F -suoritin sekä GPU Turbo 3.0 mahdollistavat sujuvan pelaamisen ilman viivettä. Puhelimeen on rakennettu myös poikkeuksellisen nopea 4G- ja Wifi-signaalin vastaanotto.

Video näyttää, miten HONOR 9X:n kestävyys testattiin

HONORin puhelimet on tehty käytettäväksi, ja siksi niiden suunnittelua ohjaavat tiukat laatustandardit. Esimerkiksi 3D-pyöristettyjen kulmien ja ohuen keskirungon ansioista puhelimesta saa hyvän otteen. Pleksilasi ja polykarbonaattikomposiitista tehty takalevy on lasia kestävämpi ja kevyempi.

Alla oleva video paljastaa, miten HONOR 9X:n toimintaa testattiin useissa eri käyttötestauksissa.

HONOR 9X täyttää tiukat laatustardardit. Taulukon luvut perustuvat HONORin laboratoriossa tehtyihin testeihin.

Tutustu HONOR 9X:ään tarkemmin tai osta puhelin heti HONORin verkkokaupasta

Mikrobitti Studiovieras

Katso kaikki sisällöt »